Імміграція до Манітоби
-
В аплікації явно треба вказувати чоловіка або дружину. Більше того, я знаю що коли змінювали прізвище, то потім треба надати свідоцтво про шлюб і документ про розлучення.
-
Або домовляйтесь, або дружина їде до України і подає до суду на розлучення і чекає (справа може бути тягнутись довго)
-
Інакше буде відмовлено обом в імміграції
-
В будь-якому випадку мусить бути свідоцтво про розлучення, дозвіл від батька на імміграцію дитини.
-
Доброго вечора, група! Підкажіть, чи є відео про заповнення заявки на федеральний етап (по SWM отримали провінціцну номінацію)? Починаю цей процес тільки
-
Ця програма буде діяти на постійній основі, або буде мати якийсь термін?
-
Теж цікаво!
-
Підкажіть, будь ласка, хто робив новий візітор рекорд дитині, ви здавали біометрію до оформлення заявки чи після того, як засабмітили і вам прийшов запит? І як краще робити: подавати зі свого кабінета заявку на дитину чи створювати окремий кабінет GCKey?
-
Вітаємо, Olena! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Дякую!
-
Шановне співтовариство, підкажіть, будь ласка, якщо я і моя сім'я по прильоту в Канаду зупинилися на місяць в Калгарі, ми там не працювали,не вчилися просто на той момент туди були найдешевші квитки, ми жили у волонтера.Після цього розібравшись з ситуацією ми вирішили їхати в Манітобу,де ми прошиває вже близько року.Моє запитання наступне.Я зараз заповнюю Заявку в профілі EOI, що мені відповідати на питання (Have you or your spouse ever visited or lived in another Canadian Province or Territory)?.Дякую