Імміграція до Манітоби
-
В аплікації явно треба вказувати чоловіка або дружину. Більше того, я знаю що коли змінювали прізвище, то потім треба надати свідоцтво про шлюб і документ про розлучення.
-
Або домовляйтесь, або дружина їде до України і подає до суду на розлучення і чекає (справа може бути тягнутись довго)
-
Інакше буде відмовлено обом в імміграції
-
В будь-якому випадку мусить бути свідоцтво про розлучення, дозвіл від батька на імміграцію дитини.
-
Доброго вечора, група! Підкажіть, чи є відео про заповнення заявки на федеральний етап (по SWM отримали провінціцну номінацію)? Починаю цей процес тільки
-
Ця програма буде діяти на постійній основі, або буде мати якийсь термін?
-
Теж цікаво!
-
Підкажіть, будь ласка, хто робив новий візітор рекорд дитині, ви здавали біометрію до оформлення заявки чи після того, як засабмітили і вам прийшов запит? І як краще робити: подавати зі свого кабінета заявку на дитину чи створювати окремий кабінет GCKey?
-
Вітаємо, Olena! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Дякую!
-
Шановне співтовариство, підкажіть, будь ласка, якщо я і моя сім'я по прильоту в Канаду зупинилися на місяць в Калгарі, ми там не працювали,не вчилися просто на той момент туди були найдешевші квитки, ми жили у волонтера.Після цього розібравшись з ситуацією ми вирішили їхати в Манітобу,де ми прошиває вже близько року.Моє запитання наступне.Я зараз заповнюю Заявку в профілі EOI, що мені відповідати на питання (Have you or your spouse ever visited or lived in another Canadian Province or Territory)?.Дякую
-
Ця форма існує щоб відфільтрувати ті заявки, які не можуть буди оброблені. На кожному руху може виплисти віконце, що заявка не може бути оброблена, якщо щось буде не так. Також наприкінці Ви можете подивитись свої бали й відрегувати щось, якщо вважаєте потрібним
-
Діло в тому, якщо люди щось пропонують, хоч навіть ту петицію за відкриття консульства, гірше від неї точно не стане. Тому хто хоче, той підтримує , хто ні-хай не підтримує. Все дуже просто, а розказувати, чому її не важливо відкрити, чи не можна, ще в десятках варіацій, це вже, вибачте, флуд. Треба поважати точку зору інших і те що , люди пропонують, роблять чи постять. Всім хорошого вечора! 😉