Імміграція до Манітоби
-
Ми показували скільки маємо в наявності грошей на рахунку, а не яка зарплата.
-
Так краще відкласти, бо ви маєте підтвердити кошти банківською випискою
-
Тобто ті 5К це є не тронуті гроші? Чи береться до уваги зарплата Щомісячна + наприклад відкладати по 1тис. зараз? Чи наприклад якщо необхідно взяти довідку з банку, то просто піти і покласти по факту гроші і взяти довідку по факту?
-
Добре, чи є сенс змінити в заявці на суму 4000, чи краще так не робити вже?
-
Так вчора заявку подала. Якщо я зміню на 4000 чи це не буде підозріло? І не буде гірше?
-
Вітаємо, Mariana Romanishen! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Добрий день шановний Wes, я зараз заповнюю заявку EOI у мене є два питання підкажіть будь ласка:1.У графі про кількість грошей, якщо гроші у мене готівкові, Чи можу я їх вказати або обов'язково їх потрібно внести на свій рахунок? При Заїді в Канаду на митниці я декларував,що заводжу з собою певну суму готівкою.2.Якщо я не збираюся брати бали за Досвід роботи так як є проблема з підтвердженням цього досвіду, що мені вказувати у відповідній графі?Первісноя вказав 2 роки,але при перевірці я виявив, що система вважає за це 50 балів.Як правильно вчинити?
-
Теж маю питання на рахунок коштів в EOI фактично маємо на двох близько 4000$, але з них ще піде на оплату квартири, авто і т п але коли будемо заповнювати заявку на номінацію, то ці гроші знову будуть, бо прийде зп. Це ок? а також в мене з чоловіком у різні дні готові стейтменти. у мене з 20 по 20 число, у нього з 6 по 6 число місяця. Тобто фактично якщо будемо брати виписки 25-го, то чоловіка останні виписки будуть аж за 6 число, а всі гроші після не покаже?
-
Як я можу порахувати такі гроші, якщо в мене фактично йде на квартиру, авто, щось на продукти і інше, а що лишається - то вже не «тронуті» гроші. Це не фіксована сума. Що лишилося, те лишилося. І знову по кругу Десь витрат більше, десь менше буває. Суто прям відкладеної конкретної суми - немає
-
В нас так само. Тому теж задаємось цим питанням. Гроші не лежать на місці вони завжди крутяться.
-
Я думала вказувати все, що маю на даний момент на рахунках. Бо коли буду подавати на номінацію, то то обидва отримаємо ще одну -дві зп. Одна перекриє знову кв авто і т п, інша залишиться для особистих витрат. Може ці гроші будуть витрачатися, може ні. І скільки саме - я не знаю. Ми не виходимо в 0 чи в мінус по коштам, не бачу проблеми. Гроші якісь відкладаються, я просто конкретну суму розрахувати не можу І як пишуть вище, у мене вже немає часу три місяці відкладати кудись гроші. Хіба мінуснути всі найближчі витрати від суми яку маємо зараз і все інше перевести на окремий аккаунт. Але тоді вийде не так багато на момент eoi , а на саму подачу номінації вже буде більше. І до того ж гроші будуть лежати там не 3 місяці.