Імміграція до Манітоби
-
Вск описано у закріплених повідомленнях вверху чату
-
Доброго дня , порадьте будь ласка по якій програмі можна отримати PR
-
Дякую
-
Добрий день , шановна спільнота. Поділіться, будь ласка, зразком листа від канадійського роботодавця, про те що пропрацювали у нього пів року 🙏🙏🙏.
-
Так, маєте попередити перед тим як приїде. Громадянам EU в'їзд до Канади без візи, перебування до 90 днів
-
Дякую
-
3 рази писали на кризову форму
-
Щось робили чи просто очікували?
-
Додайтесь до групи Ukrainian Manitoba в Facebook і пошукайте "садочок". Там всі відповіді є.
-
Велике спасибі.
-
Ви можете оформити їй CUAET,навіть якщо вона громадянка іншої держави. Програма поширюється на родичів українців. Якщо не хочете, то потрібно податися на eTA . Мені здається, що Італія має безвіз із Канадою.
-
Дякую ❣️
-
Кажуть, що дешевше перекласти в українського онлайн і завірити безкоштовно в іміграційному центрі.
-
CUAET візу напевно не зможу зробити , бо український закордонний у неї протермінований давно, але вона має грамадянство Італії, тому цікавить питання як правильно офоомити їй тимчасовий на місяць чи два приїзд у Канаду.
-
Доброго дня, підкажіть чи знайшли вже?
-
Добре, дякую
-
Але тут вам їх не повернуть наскільки я знаю
-
На зміну ворк перміту нещодавно чекали біля місяця. Там процедури однакові. Хоча раніше хтось писав, що десь зо два тижні. Розраховувати, думаю, треба до місяця. Чи може хтось підкаже інше. Теж цікавить це питання.
-
Ви можете їх потім там відновити
-
🤷🏻♀️
22 Jan 2023, 05:40
9346/231161
less than a minute ago