Імміграція до Манітоби
-
Підкажіть будь ласка, якщо дитина, була нарождена у Манітобі, чи може це являтись зв'язком з провінцією. Close relative in Manitoba Бо я не знайшов якись пунктів з виключеннями "an established connection to Manitoba (close relative, distant relative, friend, community support, previous employment or studies in Manitoba)" Connection to Manitoba Close relative in Manitoba 200 Previous authorized work experience in Manitoba (six months or more) 100 Completed post-secondary program in Manitoba (two years or more) 100 Completed post-secondary program in Manitoba (one year) 50 Close friend or distant relative in Manitoba 50 Maximum subtotal 200
-
Скажіть, будь ласка, чому не дає додати в EOI дані на всіх членів сім'ї? Крім основного апліканту не питає на інших заповнення даних. В кого таке було?
-
Вибачте, помилився. На новий ворк перміт
-
Дякую, я в ногу з відео йшла, напевне, щось неуважно. Зараз ще раз передивлюся
-
Дуже дякую 😊
-
підкажіть будь ласка, буду завтра подаватися на eoi і вказувати яку фактично зараз суму маю «вільних», але вона такою не була три місяці, думаєте не буде проблемою? Чи мені треба аби ця сума яку я вкажу три місяці лежала не менше на рахунку, чим я зазначатиму? Ну, менше чим вона зараз точно не буде, коли подаватимемо на номінацію вже (swm якщо що)
-
Вітаю. Мені фірма перекладу на кожній сторінці перекладу документа поставила рельєфний друк, до кожного документа є affidavit. Але проблема в тому, що біля цього рельєфного друку немає підпису і при скануванні, цього друку не видно на сторінках, крім affidavit. Це буде проблемою при подачі на PR? Або наявність affidavit буде достатньо?
-
А ви просите бали за цей рік досвіду?
-
Там лише треба буде вказати інформацію про батьків, їхні імена, адресу і т.п. Але вказувати, що іммігруєте ви тільки сам один.
-
Ні, батьків не треба вказувати. Це окрема сім'я. Якби мали дружину і дітей, то їх треба вказувати.
-
В них ніколи не висвітлює вільні місця для запису на Provincial Immigration Information - Провінційна імміграційна інформація. Чи варто туди просто прийти без запису?