Імміграція до Манітоби
-
Дякую, я в ногу з відео йшла, напевне, щось неуважно. Зараз ще раз передивлюся
-
Дуже дякую 😊
-
підкажіть будь ласка, буду завтра подаватися на eoi і вказувати яку фактично зараз суму маю «вільних», але вона такою не була три місяці, думаєте не буде проблемою? Чи мені треба аби ця сума яку я вкажу три місяці лежала не менше на рахунку, чим я зазначатиму? Ну, менше чим вона зараз точно не буде, коли подаватимемо на номінацію вже (swm якщо що)
-
Вітаю. Мені фірма перекладу на кожній сторінці перекладу документа поставила рельєфний друк, до кожного документа є affidavit. Але проблема в тому, що біля цього рельєфного друку немає підпису і при скануванні, цього друку не видно на сторінках, крім affidavit. Це буде проблемою при подачі на PR? Або наявність affidavit буде достатньо?
-
А ви просите бали за цей рік досвіду?
-
Там лише треба буде вказати інформацію про батьків, їхні імена, адресу і т.п. Але вказувати, що іммігруєте ви тільки сам один.
-
Ні, батьків не треба вказувати. Це окрема сім'я. Якби мали дружину і дітей, то їх треба вказувати.
-
В них ніколи не висвітлює вільні місця для запису на Provincial Immigration Information - Провінційна імміграційна інформація. Чи варто туди просто прийти без запису?
-
👆👆👆
-
app.squarespacescheduling.com/schedule.php?owner=27267098
-
Підкажіть, будь ласка, якщо досвід роботи 9м + 6м + 6м з перервами, то скільки зазначати при створенні EOI? Сумарну кількість чи ті 6м, що були відпрацьовані в Манітобі? Знаю, що за це балів не буде.