Імміграція до Манітоби
-
Там лише треба буде вказати інформацію про батьків, їхні імена, адресу і т.п. Але вказувати, що іммігруєте ви тільки сам один.
-
Ні, батьків не треба вказувати. Це окрема сім'я. Якби мали дружину і дітей, то їх треба вказувати.
-
В них ніколи не висвітлює вільні місця для запису на Provincial Immigration Information - Провінційна імміграційна інформація. Чи варто туди просто прийти без запису?
-
👆👆👆
-
app.squarespacescheduling.com/schedule.php?owner=27267098
-
Підкажіть, будь ласка, якщо досвід роботи 9м + 6м + 6м з перервами, то скільки зазначати при створенні EOI? Сумарну кількість чи ті 6м, що були відпрацьовані в Манітобі? Знаю, що за це балів не буде.
-
Не потрібно. Ставите, що були Unemployed і вказуєте період часу, коли це було.
-
Якщо не клеймите бали за фактор 3, то ставте 0.Але на провінційному етапі потрібно буде все одно вказати, де ви працювали, додати якесь пояснення або резюме. На федеральному етапі також необхідно вказувати де ви працювали, якщо будуть гепи у роках та місяцях, очікуйте пиатнь від офіцерів.
-
Шановний Wes, я прошу вибачення за те що відволікаю вас,я переглянув відео,але відповіді на своє питання я там так і не знайшов.Там Дмитро торкнувся цього питання, але не висвітлив його.Мене цікавить чи потрібно на етапі подачі заявок в EOI в графі де питається про досвід роботи ставити 0 так як я не збираюся отримувати бали за цей пункт тому що є труднощі з отриманням підтверджуючих документів?І чи буде у мене можливість в подальшому на інших етапах висвітлити це питання, що б не виглядало так що я байдикував весь цей час?