Імміграція до Манітоби
-
Коли мені завіряти то оригінали не брали дивитися взагалі тільки спитали чи з собою є
-
Essential Job Functions • Responsible for separating, sorting, and processing specific merchandise • Responsible for supplying merchandise to various departments through the day, keeping production flowing. • Ability to determine what is saleable, what is recyclable and what needs to be thrown away. • Maintains cleanliness and organization of the workstation for safety and efficient production. • Ability to work safely • Other duties as directed by their supervisor ось мої обовʼязки, але НОК я не можу визначити все одно..
-
Доброго вечора. Якщо перерва між роботою в Україні та Канаді була 2 місяці, можна клеймити попередній досвід (роботали більше 5 років)
-
www23.statcan.gc.ca/imdb/p3VD.pl?Function=getVD&TVD=1322554&CVD=1322870&CPV=94133&CST=01052021&MLV=5&CLV=2 наче визначилась з НОК, але можливо хто підкаже, чи я права Я працюю як оцінювач одягу в Velue Village (роблю ціни у спец програмі, базуючись на якості, стані та розмірі одягу). Це моя основна задача. Другорядна - прикріпляти ціни на одяг, складати його та розвозити в зал для покупців Ламаю собі голову 😔
-
Конкуренція тільки на етапі вибірки з провінційного пулу ЕОІ. Після цього нема жодних балів, рейтингів тощо. Якщо вам пощастить і бал впаде, то супер буде. Однак, як показує статистика бал на початку року тільки росте. Період пандемії ковіду не враховуємо, бо там було по-різному.
-
Дмитро величезне спасибі за розгорнуту відповідь.Я розумію, що просто чекати це дуже ризиковано,але я хочу зараз подати заявку EOI, а після цього збираюся здати англійську і підняти свої бали.Але раптом за цей проміжок часу відбудеться диво і прохідний бал знизиться я пройду і мені надішлють запрошення LAA.Моє питання полягає в наступному я конкурую балами тільки на цьому етапі,на подальших етапах провінційному і федеральному чи буде балова конкуренція або вже немає?Я питаю це тому, що може мені немає сенсу подавати заявку EOI, а спочатку здавати англійську і чекати 3 місяці,коли у мене буде рік стажу і це теж додасть мені балів,або мені подаватися зараз? Дякую за розуміння
-
Чому це замкнуте коло? Знайдіть іншу роботу, яка підходить під вимоги. В Канаді рабства немає. Ви можете обрати роботу, яку ви хочете. Або кваліфікуйтесь для спецвибірки для українців за Skilled Worker Overseas, де треба мати тільки 6 місяців роботи, але плюс треба мати відповідні гроші на рахунку та складений тест з мови на супернизький мінімум CLB 4. Для SWO треба набрати 60 кваліфікаційних балів.
-
Тобто після виходу на роботу після холодів треба заново відпрацьовувати 6 місяців і знову холода -біржа ( чи як це називається) замкнуте коло 🤦♀️ Дякую за відповідь 🌺