Імміграція до Манітоби
-
🤷🏻♀️
-
Ukrainian and English only!
-
Добрий вечiр. Хто летiв до Канади по foilless вiзi й подаваться апликацiю на вклейку вiзи вже в Канадi? Як довго чекали запит на паспорт й саму вiзу?
-
Чи є тут хтось, хто летів у Вінні через Калгарі і там отримував Ворк перміт?
-
Добрий день! Чи має хтось контакт перекладача у Вінніпезі, що може перекласти дипломи і додатки до дипломів?
-
Але, ви праві щодо NOC B. Там можуть питатися щодо ліцензії, хоча не думаю. Тому варто глянути NOC 7611. Plumber helper, D skill level
-
Thanks
-
NOC 7251 там є plumber apprentice
-
Для українців нема різниці, на яких роботах працювати, головне, щоб було фултайм.
-
Так, може. Ви спокійно зробіть їй CUAET visa.
-
Дякую. Я не про програму. Я про те що ця професія має таку назву у трудовому договорі. Та яка кваліфікація в неї (0/А/...) Але я зрозумів що мабуть NOC C/D. Тому що apprentice - це як помічник. Для NOC B треба мати ліцензію.
-
Добрий день, Здається, Вам ця сторінка може допомогти www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/visit-canada/entry-requirements-country.html#visaExempt
-
з програмою apprenticeship не все так просто. Краще ви пошукайте чи eligible тимчасові резиденти під цю програму, мені знається, що ні
-
Всім привіт! Скажіть будь ласка як справи з садочками?
-
А також питання, при оренді помешкання, я маю попереджати лендлорда, що до нас на 2 місяці хтось приїде?
-
Дякую, яка оплата це її онуки=для неї це велика радість, мене цікавило чи може вона без візи та додаткових документів заїхати на територію Канади.
-
Може, але не більше ніж 90 днів, і ви не можете їй платити за це. Страхівку медичну на час її перебування також маєте купувати самі
-
Нам прийшло пітвердження за 2 місяці, а от для дітей довелось чекати
-
Питання до адмінів, якщо бабуся громадянин країни Євросоюзу, чи зможе вона приїхати літом до нас, допомогти з дітьми коли ми працюємо? Як влітку влаштоване дозвілля дітей, у школах канікули, а самих їх залишати ,я так розумію ,не можна?
-
Ппц ви довго очікуєте. Мені на наступний день після відбитків прийшла фойлес. А вже через 10-14 днів була віза в паспорті
22 Jan 2023, 05:40
9365/231407
6 minutes ago