Імміграція до Манітоби
-
Цікавить, бо подали попередню заявку ще 7 жовтня
-
При подачі на піар сертифікат про коменлов?
-
При подачі на піар чи потрібен сетифікат про коменлов
-
Добрий день, шановне товариство) підскажіть, будь ласка, чи можна і як активізувати себе в додатку Дія? Якщо немає українського номеру і рахунку. Прочитала вище, що можна відкрити рахунок в Монобанк і вказати канадський номер. А взагалі потрібна знаменита довідка про несудимість😀чи краще не бавитись і замовити з Консульства? Буду дуже вдячна за підказки)
-
Всім привіт! Програма для українців вийшла www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/pr-family-reunification/apply.html Якщо я хочу подати маму та бабусю, то треба створити 2 окремі аплікації від імені кожної з них, вірно?
-
Доброго дня! А чи хтось проходив з тестом від 4+ та балами вище 800 без грошей на рахунках по SWM? Робота більше півроку постійна в Манітобі.
-
Є приклад заповнення заявки на pr с номінацією ?
-
З того що я зрозуміла, то якщо я отримаю PR за програмою CUAET, то моя донька не зможе податись на PR за цією програмою. Це тільки для тих хто вже мав тут резиденство або був громадянином до CUAET. Чи правильно я розумію
-
Завис на першому ж питанні « program under which you are applying” Economic Family Refugee Other ?