Імміграція до Манітоби
-
Ну в нас 2 вже пройшло🙃 чекаємо.
-
Я бачу зараз люди довше чекають на провінційному етапі
-
Зрозуміла, дякую
-
Рідко коли відмовлять з PR. А почекати пару місяців чи до року - це смішні терміни.
-
Є люди які з червня ждуть номінацію ?
-
З травня 29 чекаю
-
Мені начальниця дала була рівно на рік роботи верифікейшн летер, але не вписала мої обов’язки. Я попросила додати їх і написати дату може вже тоді сьогоднішню, аби було 1 рік і 2-3 дні більше про всяк випадок. Вона мені відмовила в цьому, а обов’язки роздрукувала з сайту на окремому листі. Сказала, що нічого перероблювати більше не буде і взагалі я трачу її час і дофіга від неї хочу (з начальством мені дуже повезло, але не про те зараз) Так і добавляти в підтвердження досвіду ці два листи : один з інфою що я працюю з 20.10.22 і датований 20.10.23 , а інший додати ще з моїми обов’язками окремо? Чи ліпше тільки верифікейшн надати? 🫠
-
так, я розумію. вона сказала, що ніколи такого не робила раніше, але думає, що цього достатньо. я просто показала з оф сайту яку інформацію має містити лист, от вона сказала, що я багато хочу. хоча це не я хочу, від мене цього потребують) але добре що маю хоча би те)
-
Доброго дня хто знімає квартиру 1bed без включених утілітів, скільки виходить сума у місяць з опаленням(електро)