Імміграція до Манітоби
-
Дякую. Жєсть 😬
-
Так, за кожного по 1365₴
-
А якщо не секрет, то який рівень в Вас? Хочу зрозуміти який рівень має бути для офісної роботи
-
Це необов'язково. 2 роки то для свого бізнесу. Не плутайте
-
Доброго вечора усім! Підкажіть, будь ласка, я працював в Україні з 2011 до квітня 2022, а потім вже в Канаді з лютого 2023 року і до тепер. Яку кількість років безперевного стажу треба клеймити,щоб було вірно? Я заклеймив в Expression of Interest - 5 років. Але тепер при заповненні аплікаціі на номінацію бачу помилку. Тепер треба подавати новий letter of interest з іншим показником років?
-
У мене listening - 6, speaking- 6, reading - 7, writing - 5.5. Працюю в банку, грубо кажучи як наші касири в банках. Не бійтесь подаватись! Всі проводять навчання (випробувальний термін три місяці, все реально зрозуміти!).
-
Дякую! Підкажіть, в треба новий лист заповнювати?
-
я пробував ось так написати для тесту, але все одно помилка.
-
Підскажіть будь ласка, Питання відносно освіти, чоловік має 2004 - атестат Про повну загальну освіту (школа 8років) 2004 (в тому ж році отримав) - Диплом молодшого спеціаліста (технікум) (3р 10м навчання) 2008 - базова вища, бакалавр університету (3р10м навчання) 2009 - повна вища, спеціаліст (10міс навчання). Питання: що вибрати в заявці ЕІО - вказати магістр чи освіта 3+ років? Просто Якщо вказати магістр, чи це не буде неправдивою інформацію. Дякую
-
Около 6 недель