Імміграція до Манітоби
-
Вітаємо, Yurii 🇺🇦! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Якщо мої стейтменти останні були 20 жовтня підсумовані, а чоловіка будуть ще 6 листопада ми отримаємо двоє зп 3 листопада, що увійде в чоловіка стейтмент ще, а у мій вже ні ( бо мій 20 листопада вже буде) подаватися хочемо десь якраз після того як отримаємо новий стейтмент чоловіка 6-7 листопада чи можу я скинути йому свою зп (~1000$) і вказати як наші збереження , підтвердивши стейтментами? бо фактично ця за не йде ні на які виплати, квартиру того, тобто гроші вільні, для нас чи можуть бути у офіцера питання чого я перевела ці гроші чоловіку на рахунок?
-
Там же написано, що людина-зв'язок повинна вже мати Пр, або громадянство
-
Навіщо туди сюди кидати. Ваш сукупний дохід рахується як родини, а не окремо
-
Доброї ночі.Підскажіть, а можна подаватись на нову програму pr для родичів , якщо подалися на Провінційну вже у серпні? (ще не отримали)
-
Підкажіть будь ласка - скільки часу дається на пошук нової роботи, якщо хочеш піти за swo? Маю на увазі зміну роботодавця після відпрацьованих 6 місяців full-time
-
розумію, але у нас формуються стейтменти у різні дні. Якщо не скину йому свою зп, то її просто не буде видно на момент подачі ніде у моїх стейтментах а це також буде відноситися вже до накопичень, бо я не збираюся їх ніде витрачати, особливо на необхідні щомісячні оплати просто наші гроші і все в оеі вказала 2000$ що маємо разом, на подачу на номінацію буде більше точно, шкода якщо не врахують мою тисячу, бо її не буде у стейтментах можливо я помилася на рахунок цього, ще не доходила до тієї заявки, тому поки розбираюся
-
зп в один день у нас приходить :) тому хотілось би аби мою теж врахували у наші спільні «збереження» бо рахунки у нас якось так склалося що поки різні) і дати закриття стейтментів теж ну з його зп у нас буде все одно більше чим клеймили в еоі, тому переживати мабуть дійсно нічого) дякую за відповіді :)
-
дякую..а це обов'язково відкликати?
-
Відкликайте свою заявку і подавайтесь через своїх родичів по новій.
-
Ви як сім'я рахується разом. Що 0+2000, що 1000+1000. Одне й те саме. Але щоб вде точно не переживати, то дочекайтесь його зп, та і все
-
Це зрозуміло..Якщо наші родичі вже мають громадянство, а ми лише подались на pr поки на Провінційну підтримку, то ми можемо податись на цю програму?
-
Не безкоштовно
-
ми в роздумах також.Думали, що швидше буде і безкоштовно.
-
Різниця? В statement будуть бачити переводи від Вас на його рахунок. Що від цього буде? Щоб вони наново просили це?
-
дякую! Я думала, що навпаки це буде швидша програма, бо вона лише на рік.ну або заявки на рік лише🤔