Імміграція до Манітоби
-
Ну та і ви своїми займайтеся. А от ви мене ображаєте.
-
Людям важко в неті пошукати шо таке SWO, SWM, EE, EOI та багато іншого, а ви кажете шо емігрувати легко. Це як йти працювати викладачем IT dev, не будучи dev
-
1. Ну здається що тут усі діляться порадами та власними думками, досвідом, 2. от і ви не втрималися і відповіли на моє капець нерозумне повідомлення, 3. я нікого не образила, 4. Якось я те та й побачила, але, ойой, не побачила що це видалили, ви про це не подумали? Мені що чат вгору перегортати чи там щось видалили чи ні? 5. А ви хочете сказати що емігрувати легко? Особливо коли ти поза Канадою, не маєш родичів, навчання та досвіду роботи в Канаді??? Легко зараз куаетівцям настільки, шо багато навіть не розуміє наскільки, і думає шо ай, так проканає, а не пронакає. Легко, мабуть, було і до експрес ентрі. 6. Я ніяких дурниць чи образ не написала, шо ви до мене так вчепилися.
-
Йой, ну хочуть ті люди вірити шо все так легко і просто, шо їх дуже всюди треба, бо вони такі класні, і шо всі аж б’ються шоб дати їм роботу і той ПР… то все просто треба особисто пережити, і оте розчарування тоже, бо без нього розуміння не прийде, шо треба просто пахати і просто відповідати вимогам програми, яку вже вони собі виберуть, чи на яку підійдуть. Бо таких крисівих в одному лише експрес ентрі таке враження шо нескінченне число, а скільки поза…. Краще дивитися на чужі помилки, але не всі так вміють(
-
Дякую
-
Летимо на місяць у Торонто до далеких родичів. Потім у Манітобу – назавжди. Мед страховку робитимемо після приїзду до Манітоби. Чи рекомендується робити туристичну страховку на цей один місяць в українській страховій і чи працюватиме вона?