Імміграція до Манітоби
-
Добрий день, шановні😊 Підскажіть, будь ласка, якщо маю освіту школа 9 класів, училище ( закінчена середня ) і бакалавр заочно, що я саме можу заклеймити для освіти? Дуже дякую)
-
Офіцер телефонує до роботодавця і розпитує про ваші години. Якщо хтось тут думає, що роботодавець буде брехати і збільшувати години, яких реально немає, то глибоко помиляється. Можливо, такі є одиничні випадки, але це misrepresentation і пряма дорога в бан на 2 роки. Просто не розумію, для чого ризикувати.
-
А що знаходится між неповною середньою і вищою?
-
Дякую!
-
А якщо роботодавець нк пише середнє число годин, то до аплікації можна зразу причепити пейстаби?
-
Я запитувала чи це стосується одного родича чи декількох?
-
Ви не зрозуміли мене. Родич який вже тут живе може по новій програмі "сімейна програма" домогти з пиаром
-
У вас є віза CUAET?
-
Дано: 37 років, без сім'ї та дітей, завжди працювала в освіті. Англійська В2/В2+. Після початку війни переїхала до Польщі і зараз тут працюю. Читаю дуже багато негативу, який змушує засумніватися, чи треба їхати в Канаду. Особливо, що роботу дехто не може знайти за 3 місяці, а то і по 6 місяців. Хто що може сказати, поділіться, будь ласка.
-
Якщо немає візи наразі, ніяка Канада не світить. Навіть при подачі на візітор візу ніяк не встигнути вже.
-
Не можуть знайти ті, хто перебирає роботою і для кого 15-17$ на годину мало, на початок можна завжди щось знайти, а далі шукати ліпше.