Імміграція до Манітоби
-
У вас є віза CUAET?
-
Дано: 37 років, без сім'ї та дітей, завжди працювала в освіті. Англійська В2/В2+. Після початку війни переїхала до Польщі і зараз тут працюю. Читаю дуже багато негативу, який змушує засумніватися, чи треба їхати в Канаду. Особливо, що роботу дехто не може знайти за 3 місяці, а то і по 6 місяців. Хто що може сказати, поділіться, будь ласка.
-
Якщо немає візи наразі, ніяка Канада не світить. Навіть при подачі на візітор візу ніяк не встигнути вже.
-
Не можуть знайти ті, хто перебирає роботою і для кого 15-17$ на годину мало, на початок можна завжди щось знайти, а далі шукати ліпше.
-
Роботу дійсно важко знайти швидко. Вони дуже довго розглядають резюме. Скоро буде зима і важко буде ходити по магазинам, кафешкам, тощо шукати роботу.
-
Напишіть мені у ПП, надішлю )
-
При вашому рівні англійської їдьте і не сумнівайтесь, неможуть найти роботу з 0 чи мінімальною англійською.
-
Кому як? Наприклад мені без англійської важко, але канадці вражають своїм відкритим серцем. Мені допомагали багато людей. Ніде я такого ставлення не бачила.
-
Це немає значення. Якщо є віза, значить до кінця березня 2024 року після прильоту до Канади вам дадуть ворк перміт. Це головне. Якщо у вас є мова B2, ви зможете легко знайти будь-яку роботу на мінімалку, якої вам з головою вистачить на оренду кімнати, їжу та розваги. Щодо кращої роботи, то треба шукати. Освітній сектор тут дуже контролюється, і протиснутися треба старатися.
-
Скажіть будь ласка, треба до консульства робити паспорт дорослому. Чи можна це зробити у Едмонтоні? Дякую
-
Я працюю в пейроллі і мені телефонують різні державні органи, в тому числі і ircc. Ніякий роботодавець не буде брехати про години і таке інше. Державні органи можуть запросити письмові підтвердження, пейстаби або ще щось. Завжди в кінці розмови мене запитують моє прізвище і посаду. Хто буде ризикувати заради чужих годин, мені цікаво.