Імміграція до Манітоби
-
Скажіть будь ласка, треба до консульства робити паспорт дорослому. Чи можна це зробити у Едмонтоні? Дякую
-
Я працюю в пейроллі і мені телефонують різні державні органи, в тому числі і ircc. Ніякий роботодавець не буде брехати про години і таке інше. Державні органи можуть запросити письмові підтвердження, пейстаби або ще щось. Завжди в кінці розмови мене запитують моє прізвище і посаду. Хто буде ризикувати заради чужих годин, мені цікаво.
-
Брешеш
-
Всім привіт. підкажіть, будь ласка, для імміграції підійде будь-яка робота в незалежності яка професія та э у мене референси тільки з іншої професії?
-
Навіть якщо я працюю, наприклад, прибирачем, а реферанси з попередніх робіт зовсім за іншою професією? Реферанси хоч підійдуть сподіваюся: (?
-
Будь-яка постійна зайнятість у роботодавця з Манітоби від 30 годин на тиждень
-
Дуже Вам дякую👌🏼
-
Що ви маєте на увазі під референсами? Ви подаєтеся на номінацію, маючи місцевий досвід від пів року за умовами працевлаштування, як я вище написала. А якщо ви збираєтеся клеймити бали за попередній досвід роботи з України, наприклад, за останні 5 років і ви там працювали на геть іншій роботі, ніж тут, то це нормально приймуть; головне, щоб ви мали довідку від попередніх роботодавців, яка б підтверджувала вашу ту роботу.
-
Доброго дня всім. Планую приїхати в Вінніпег на початку листопада. Шукаю терміново роботу. Рівень англійської 6. Цікавить Сфера: - продажів Мала досвід з організації з нуля продажів як дитячими товарами опт/роздріб, пошук постачальників, маркетинг та роздрібна торгівля (7 років) так і будівельними матеріалами продаж/монтаж (17 років) , - робота по догляду за дітьми, - можу працювати в готельно-ресторанному бізнесі - аккаунтінг/фінанси. Мала досвід в цих сферах. Порядна, організована, відповідальна. Буду вдячна за будь-яку інформацію де можна знайти роботу. 🙏🙏🙏
-
А ви заповнювали декларації gst hst, climate, бо ми відправляли разом з тими документами і заявку на дитячі, тоді пояснили, що дитячі виплати нарахують автоматично, як пройде 18міс, але в кабінеті нічого не відображається по бенефітам, думаю чи потрібно надсилати повторно, чи все зміниться ближче до терміну, в нас ще два місяці до виплат
-
@banofbot
-
Доброго вечора. У мене така ситуація термін дії закордонного паспорта закінчується у грудні 2024го. Подовжити зможу за два місяці до закінчення терміну. Чи я зможу потім податися на новий ворк перміт. Бо я чула що після березня 2024го вже не зможу.
-
Що ви маєте на увазі, якщо я знімав обмеження з ворк перміту ще у квітню то мені потрібно заново медогляд проходити?
-
Добрий вечір! Питання для перестрахування: є чоловік- далекобійник, в якого майже 6міс роботи на одну фірму і довгостровий контракт, але останні 2.5 тижні вдома, бо нема завантаженнь, а перед цим 2 міс взагалі не був вдома, ось такий «графік» якось вплине на пр?
-
Всім привіт😊 цікавить таке питання , ми подалися на піар в червні і до сих пір статус не змінився з статусу received , чи є це нормою ? І ще одне питання, якщо після подачі на піар через деякий час був змінений паспорт чи потрібно додати його до інших документів зараз ? Дякуємо 😊