Імміграція до Манітоби
-
@banofbot
-
Доброго вечора. У мене така ситуація термін дії закордонного паспорта закінчується у грудні 2024го. Подовжити зможу за два місяці до закінчення терміну. Чи я зможу потім податися на новий ворк перміт. Бо я чула що після березня 2024го вже не зможу.
-
Що ви маєте на увазі, якщо я знімав обмеження з ворк перміту ще у квітню то мені потрібно заново медогляд проходити?
-
Добрий вечір! Питання для перестрахування: є чоловік- далекобійник, в якого майже 6міс роботи на одну фірму і довгостровий контракт, але останні 2.5 тижні вдома, бо нема завантаженнь, а перед цим 2 міс взагалі не був вдома, ось такий «графік» якось вплине на пр?
-
Всім привіт😊 цікавить таке питання , ми подалися на піар в червні і до сих пір статус не змінився з статусу received , чи є це нормою ? І ще одне питання, якщо після подачі на піар через деякий час був змінений паспорт чи потрібно додати його до інших документів зараз ? Дякуємо 😊
-
Доброго дня! Маю таке питання. Подала expression of interest, але вказала ось тут 0, бо чомусь подумала (і мені підказали, скоріш за все, не правильно), що це стосується досвіду і за межами Канади. Всюди попередньо зазначала, що є джоб офер і відпрацювала пів року в Манітобі. Сьогодні тільки 7 день, але запрошення подаватись далі нема. Всі знайомі отримували за 3-5 днів. І ось думаю чи ця помилка може вплинути на час очікування і взагалі на всю подачу. Дякую!
-
ви поки не отримали запрошення на подачу аплікації на номінацію, то можете змінювати дані. поверніться до редагування еоі і виправте скільки маєте насправді досвіду. вибірка кожні 2 тижні, тому залежно від того коли ви подалися до дати вибірки, стільки і будете чекати
-
Я був не впевнений у тому, тому написав хіба. Мабуть не правий. То що кожного року не треба проходити медицину, то точно
-
Вітаємо, Chernova Evgeniya! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Дуже дякую! Зробила!
-
Доброго дня всім! Підозрюю, що ще мало хто розуміється на новій програмі по отриманню ПР через родичів, але як гадаєте: 1. Чи потрібно заявникам знову здавати біометрію, якщо її здавали півтори роки тому при подачі на візу CUAET? 2. Чи обов'язково заявникам перебувати в Канаді весь час розгляду справи, або тільки на момент подачі і отримання?
-
Доброго вечора. 1) Таке питання, у відео (Заповнюємо аплікацію на номінацію до Манітоба MPNP online application), головний аплікант прикрепив референс за останні 5 років, також прикрепив референс його дружини і питання чи це обов'язково (дає це якусь перевагу? 2) Питання на фед етапі, треба добавляти референси з усіх офіційних робіт за 10 років?
-
Не обов'язково. Але бажано в персонал хісторі вказати, чим вона займалася останні 5 років.