Імміграція до Манітоби
-
Доброго вечора всім, Підскажіть будь ласка чи правильно я порахувала досвід роботи, який буду підтверджувати. ✅Польша (безперервний стаж) - 05.08.2019 - 22.02.2023 (3 роки 6 місяців 18 днів) ✅Канада (безперервний стаж) - 17.04.2023 по 21.10.2023 (дата заявки еоi), 6 місяців 5 днів Всього 4 роки 23 дні. Я зафіксувала в заявці еоі 4 роки. ❓Питання: Чи правильно я зробила, що врахувала в цьому пункті канадський досвід, чи тут необхідно було вказати лише досвід до Канади і вказати 3 роки?
-
Вітаю пікажіть будь ласка в мене TEER 3. По SWM набираю 684 Бали. Чи буде цього достатньо для прохідного балу. І якщо TEER 3 то що повинен вказати роботодавець щоб не здавати англійську. В якій формі має бути і як має вигдяди цей документ. І чи краще всеж таки витратись і здати англійську чи 685достаній бал для вибіркі?
-
Добре, а як вважати безперервний стаж, тобто сьогодні звільнився і на наступний день тебе прийняли, чи є якісь ліміт?
-
Не зрозуміла трохи цей підрахунок. Що за 2018 рік? Я просто не до кінця розумію як воно рахується, чи треба враховувати Канаду в цьому випадку, чи треба рахувати безперервний стаж повністю ?
-
А чи можно вважати друзями по программі SWO, та получити за це бали людей, яких моя сем'я знає з моменту прелету до Вініпегу, добто +- рік. Але це пара у возрасті за 60 (вони подарували нам свої старі меблі і ми продовжуємо спілкуватися і ходимо в гості час від часу) ми якби дійсно з ними тесно спілкуємось?
-
Зрозуміло, дякую