Імміграція до Манітоби
-
Не зрозуміла трохи цей підрахунок. Що за 2018 рік? Я просто не до кінця розумію як воно рахується, чи треба враховувати Канаду в цьому випадку, чи треба рахувати безперервний стаж повністю ?
-
А чи можно вважати друзями по программі SWO, та получити за це бали людей, яких моя сем'я знає з моменту прелету до Вініпегу, добто +- рік. Але це пара у возрасті за 60 (вони подарували нам свої старі меблі і ми продовжуємо спілкуватися і ходимо в гості час від часу) ми якби дійсно з ними тесно спілкуємось?
-
Зрозуміло, дякую
-
В вашому податковому акаунті можна податися онлайн.
-
Доброго вечора! Чи можна після березня 24 року податись на продовження відкритого ворк перміту?
-
А що робити в такому разі, колм наприклад я на федеральному рівні , є роботодавець а ворк премт закінчується ? Його продовжать?
-
Це як пощастить,залежить від того, з якими балами одночасно з Вами будуть подаватися на вибірку інші люди ... У мене були трішечки більші бали,але я здавала англійську для того ,щоб їх підвищити... Ще колись у групі писали, що після вибірки ,не пам'ятаю вже на якому саме етапі, офіцер може запитати результати офіційного тесту. Здається, в employer verification latter роботодавець має вказати, що Ваша англійська достатня для виконання Ваших обов'язків.
-
Коли отримаєте AOR, то можете робити bridging
-
Треба її ще знайти 😅