Імміграція до Манітоби
-
Якщо розшифрувати CUAET (Canada-Ukraine Authorization for Emergency Travel) і співставити з Вашим намірами приїхати і поїхати назад, то у офіцера цілком логічно може виникнути питання чи це Emergency Travel, і чи Ви відповідаєте все ще вимогам програми. Вирішувати Вам, звичайно
-
Це ворк віза у підсумку. Не надто відрізняється від «стандартної» ворк візи.
-
Доброго дня,підскажіть будьласка процедуру отримання довідки про несудимість з Чехії(2002-2004р).Дякую
-
Доброго ранку, підкажіть будь ласка, я працювала в Китаї у 2010 році 7 мімяців, чи потрібно довідку про не судимість?
-
Здравствуйте. Подскажите пожалуйста кто подавал заявку на визу для детей ( школьников) находясь в Канаде . Мы прилетели, у них небыло паспорта , сделали здесь паспорта, продлили стади пермит, теперь подаю на визу. Подскажите пожалуйста 🙏🙏🙏 какой тип визы выбрать? Я боюсь не наделать ошибок . Заранее большое спасибо.
-
Вітаю. Підкажіть будь ласка хто подавав заявку на візу для дітей (школярів) перебуваючи в Канаді. Ми прилетіли, у них не було паспорта, зробили тут паспорти, продовжили стаді перміт, тепер подаю на візу. Підкажіть будь ласка 🙏🙏🙏 який тип візи вибрати? Я боюся не наробити помилок. Заздалегідь велике спасибі.
-
Доброго дня всім. Ми сім'єю хочемо приїхати в Канаду, але ми чули, що нас не випустять із Німеччини, тому що потрібні окремі закордонні паспорти дітям. У всіх віза вже є, тільки діти вклеєні в мій паспорт і візи теж. Може хтось чув або стикався з такою ситуацією. Усім гарного дня і настрою.