Імміграція до Манітоби
-
Вибачте, що дублюю запитання, бачу повідомлення, що буде відповідь, але саму відповідь не знайшла… Підкажіть, чи потрібно при подачі на номінацію вказувати дитину, що була народжена у Канаді і є її громадянином і чи потрібно буде її потім вказувати на федеральному етапі?
-
Доброго дня. Знову питання щодо common law 🤦♀️ Вчора підписали декларацію в immigration Centre. І той нотаріус що підписував сказала що цього достатньо для IRCC, але можна ще звернутися до Manitoba Vital Statistics Agency а от для чого так і не надала чіткої відповіді… Я зустріла іншого нотаріуса яка минулого місяця завірила мої переклади і запиталась у неї. Так от інша сказала що не треба нічого завіряти у Manitoba Vital Statistics Agency 🤯 Хто знає де правда?) 🙏
-
На номінацію провінції не потрібно Дитина вже є гр Канади,навіщо ви будете просити для неї карту пр? А на федеральний вже вказуєте її як гр Канади
-
Ми ще опрацьовуємо нотатки після зустрічі із MPNP, але ось пояснення на запитання про новонароджених дітей у Канаді, які мають канадське громадянство. Applicants should not add their children born in Canada who hold Canadian birth certificates to their MPNP application as accompanying family members. Still, it's mandatory to provide all information about all family members during the federal phase of the process. 👆
-
Ми ще опрацьовуємо нотатки після зустрічі із MPNP, але ось пояснення на запитання про новонароджених дітей у Канаді, які мають канадське громадянство. Applicants should not add their children born in Canada who hold Canadian birth certificates to their MPNP application as accompanying family members. Still, it's mandatory to provide all information about all family members during the federal phase of the process.
-
Доброго дня ,ви можете написати на мейл в Чеське консульство щоб записатись на прийом до них який знаходиться тут у Вініпезі ,ми робили справку про несудимість місяці 4 назад і чекали 2-3 тижні ,точно не памятаю
-
найголовніше це імміграційна форма, яку ви завірили, це на 100% треба при подачі на ПР сертифікат комон ло підтверджує ваші стосунки теж, він виглядає точно так же як звичайний сертифікат про одруження (офіційне). і надає фактично такі ж права і обов’язки
-
Дуже дякую за відповідь. Але я хочу зрозуміти для чого цей сертифікат якщо вже є декларація? Чи декларація не дійсна без сертифікату, чи то лише сертифікат є офіційним підтвердженням common law і перший крок до сертифікату є декларація?
-
Ми летіли з Парижу, а туди автобусом їхали, офіцер здивувався, що діти вписані у паспорт матері, позвав іншого, той сказав щоб він сам вирішував, що робити, потім перевернули паспорт, побачили, що український і сказали, а українці, ну тоді ок і так підійде, більше ніхто не придирався, що діти вписані (візи були вклеїні в мій паспорт)
-
От я так і збираюсь це зробити завтра) напишу що відповіли