Імміграція до Манітоби
-
Дуже дякую за відповідь. Але я хочу зрозуміти для чого цей сертифікат якщо вже є декларація? Чи декларація не дійсна без сертифікату, чи то лише сертифікат є офіційним підтвердженням common law і перший крок до сертифікату є декларація?
-
Ми летіли з Парижу, а туди автобусом їхали, офіцер здивувався, що діти вписані у паспорт матері, позвав іншого, той сказав щоб він сам вирішував, що робити, потім перевернули паспорт, побачили, що український і сказали, а українці, ну тоді ок і так підійде, більше ніхто не придирався, що діти вписані (візи були вклеїні в мій паспорт)
-
От я так і збираюсь це зробити завтра) напишу що відповіли
-
Співробітник immigration centre взагалі сказала що той сертифікат потрібен якщо у вас немає підтвердження 12 місяців спільно проживання
-
Я просто хочу зрозуміти як вірно і законослухняно, а не про всяк випадок) А ніхто не знає
-
🤦♀️ у всіх по різному. А як правильно? Ось саме це хочу знати!
-
Це я знаю. Але нотаріус не перевіряє дідтверджуючі документи, він вірить на слово і дивиться що ви відмітили у формі. А ось якщо цих доків дійсно немає, тоді тільки через статістік🤪 але це не точно) Завтра розповім
-
Доброго дня! Підкажіть, скільки ви чекали на декларацію від DHL після сплати?
-
От і я ж про це) ми принесло 100500 доків а вона нічого не дивилась. Лише права щоб звірити написання імен
-
Чи правильно я розумію, у Adaptability- Your intended occupation in Manitoba я маю вказувати ні де я працюю зараз, а мою мету?