Імміграція до Манітоби
-
Я роблю по відео. Уточнюю, чи правильно я зрозуміла…
-
Мене трохи збиває що там вказується досвід роботи. Якщо я працюю у цій же сфері, що вказую, але на нижчій посаді. Це рахується?
-
Добрий день, шановні) Потребую Вашої підказки) якщо я маю попередній неканадський досвід роботи 2,5 роки на одній і 10 місяців на іншій, я можу заклеймити 3 роки чи потрібно тільки повні роки у одного роботодавця?
-
Доброго дня, підкажіть є такі що відправляли паспорт на вклейку візи з вінніпегу, якщо так що потрібно для того? Завчасно дякую?
-
Зараз medical receptionist, вказую medical administration (у планах nurse, але це 4 роки навчання, ліцензія і т.д. Щоб з цим не напортачити не вказую це)
-
Візьміть довідку ок-5 у пенсійному фонді. Там буде зазначено у який період на якому підприємстві ви працювали. Це кращий доказ
-
Добрий день. У мене таке питання, якщо справка з роботи буде про підтвердження стажу роботи, але підприємсва вже не існує. Як вони будуть перевіряти справжність досвіду? Що модуть щробити максимум - зателефонувати за номером який у довідці? Витяги з реєстрів і т.п. робити не будуть? Бо знаєие ж як у нас роблять, закрилися і все: фірми не існує а можливо і не існувало, нажаль ((
-
Можна взяти онлайн у особистому кабінеті ПФУ. Її треба буде перекласти. Звичайно що краще лист, але якщо немає можливості його взяти (бо знаємо що підприємства можуть зараз просто більше не існувати через окупацію і тд) то як альтернатива підійде ця довідка
-
Доброго часу. Цікавить питання: чи можна одружитись в Манітобі без українського свідоцтва про розлучення?