Імміграція до Манітоби
-
Є таке питання, чи мені потрібно писати по-батькові у поле full name?
-
Дякую
-
Стосовно активів, якщо по документах є нерухомість, але фактично її немає, я її вказувати у Adaptability не буду. Це не є порушення? Що типу приховую…
-
Вітаємо, ...! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Я вже 6й місяць жду, ні номінації ні бабла
-
Ситуація: маємо авто в кредит, у assets вказали 8000. Відповідно у підсумку у нас -. Йдемо по програмі swm, обидва працюємо full-time, дітей немає. Знаю що начебто за цією програмою буде врахована зарплата, але все ж… Запитання: чи треба щось пояснювати у Financial situation? Що є зарплата і тд… чи просто вказати суму з Net worth? Дякую!
-
А 500 коли вернуть ?
-
Я їм колись вже писав. Вони мені більше 4х тижнів відповідали
-
Тоді чого мені не вертають ? Пройшло вже 5 місяців, бабла нєма.
-
Ні, я там авто не добавляла тому що там в пояснені ж кажуть (окрім прикрас, авто і т.д). У мене виходить що є накопичення 8000 і є кредит на авто 40000. Треба додати авто у assets?