Імміграція до Манітоби
-
Доброго вечора! Підкажіть будь ласка. Хто йде по сімейній програмі. Що треба на самому початку? Чи треба подаватися на номінацію? Чи потрібен фул тайм? Дякую
-
Підкажіть, будь ласка, після прилінковування аплікації до GCKey аккаунта листи від IRCC вже не приходять на електронну пошту і треба мониторити повідомлення в цьому кабінеті? Бо прийшов запит на оплату біометрії (мабуть, для сина, бо лише він не здавав), а самого запршення немає. То я не дуже розумію, чи чекати того листа з інструкцією на здачу біометрії на пошту чи як на роботу ходити на портал? 😅
-
☺️♥️
-
Добрый вечір підскажіть будь ласка може в когось такий самий випадок як у мене,я прилетіла по паспорту який мені продовжили в посольстві,і я не змінила свою дівоче прізвище.На даний момент в мене є новий паспорт без візи але з новим прізвищем,як мені вклеїти візи я маю на увазі як пояснити це ,що мені потрібно змінити.Дякую 💫
-
Можно спробувати змінити данні. Я це не робила ніколи, але там є така кнопочка «редагувати запис». Можна спробувати
-
Шановні, доброго вечора! В мене є непотрібні мені два запису в консульства на новий паспорт (бо зʼїздили в Торонто): на 5 грудня в Едмонтон, та на 5 січня в Оттаву. Може, комусь треба? Наскільки я зрозуміла, можна відредагувати данні в запису для другої людини
-
Так я ж не кажу щоб Ви просто так їхали? Якщо зможемо змінити мої данні на Ваші, та Вам прийде ел. лист про підтвердження запису, то все гаразд)))