Імміграція до Манітоби
-
Добрый вечір підскажіть будь ласка може в когось такий самий випадок як у мене,я прилетіла по паспорту який мені продовжили в посольстві,і я не змінила свою дівоче прізвище.На даний момент в мене є новий паспорт без візи але з новим прізвищем,як мені вклеїти візи я маю на увазі як пояснити це ,що мені потрібно змінити.Дякую 💫
-
Можно спробувати змінити данні. Я це не робила ніколи, але там є така кнопочка «редагувати запис». Можна спробувати
-
Шановні, доброго вечора! В мене є непотрібні мені два запису в консульства на новий паспорт (бо зʼїздили в Торонто): на 5 грудня в Едмонтон, та на 5 січня в Оттаву. Може, комусь треба? Наскільки я зрозуміла, можна відредагувати данні в запису для другої людини
-
Так я ж не кажу щоб Ви просто так їхали? Якщо зможемо змінити мої данні на Ваші, та Вам прийде ел. лист про підтвердження запису, то все гаразд)))
-
Скажіть на провінційному рівні,як відстежити стан справи(емайл чи ос.кабінет).Дякую!!!
-
Дякую, пане Wes! Просто я сама ловила цей запис десь 3 місяці, знаю як це важко))))) та всіх тут задовбала питаннями! Після деяких порад вдалося записатися спочатку в Едмонтон, потім в Оттаву, а потім і в Торонто)))) Ось в Торонто злітали, так ті два записи не потрібні)))
-
Будь ласка, скажіть: хочу зробити евалюацію диплому, він на діво е прізвище, зараз інше. Це не проблема?