Імміграція до Манітоби
-
Дякую, пане Wes! Просто я сама ловила цей запис десь 3 місяці, знаю як це важко))))) та всіх тут задовбала питаннями! Після деяких порад вдалося записатися спочатку в Едмонтон, потім в Оттаву, а потім і в Торонто)))) Ось в Торонто злітали, так ті два записи не потрібні)))
-
Будь ласка, скажіть: хочу зробити евалюацію диплому, він на діво е прізвище, зараз інше. Це не проблема?
-
Добрий вечір. Підкажіть будь ласка де можна завірити свідоцтво про народження? Щоб швидко
-
Consulate General of Ukraine Edmonton Шановні громадяни, У мережі все частіше з'являються повідомлення різноманітних груп та окремих громадян із пропозиціями допомоги у записі до дипломатичних установ у Канаді. З огляду на це, мусимо поінформувати про те, що Генеральне консульство України в Едмонтоні не співпрацює із будь якими особами, компаніями чи групами у соціальних мережах у питаннях запису в електронну чергу на отримання консульських послуг. Генеральне консульство не адмініструє та не модерує онлайн-чергу, ця черга формується централізовано, на серверах МЗС України, запис до неї проводиться без участі консульських установ та є безоплатним. Подібні повідомлення, зокрема пропозиції запису за грошові винагороди, містять ознаки шахрайства.
-
Добрий вечір. 🌻Підскажіть, будь ласка, чи потрібно додавати такі документ при подачі на PR, як справка від батька, що він дозволяє подавати дитину ( якщо розлучені). 🌻 Де у Вінніпег можна зробити фото для подачі. 🌻 Чи підходить справка про несудимість з Дії? Дякую заздалегідь.
-
Шановний пан Дмитро, якщо це каміння в мій огород, то не треба. Я насправді хотіла віддати комусь іншому мої непотрібні записи, якщо це можливо. Бо на своїй шкірі знаю як важко зловити слот. Авжеж безкоштовно!!! Але, зараз ми з однією людиною спробували, запис не редагується. Данні не змінилися, хоча така функція передбачена. Так шо, просто зараз відміню ці свої записи, щоб були вільні слоти.
-
Я зрозуміла, що це повідомлення від консульства. Але Ви його відправили після моєї пропозиції віддати запис. Добре, вибачте, якщо я Вас не так зрозуміла. Хотіла як краще))))
-
Доброго вечора Wes. Підкажіть будь ласка стосовно цього питання. Тобто якщо в мене є нерухомість я можу зробити оцінку і додати це до аплікаціі? Це допоможе якщо ми йдемо по SWM, головний аплікант чоловік(common law) а нерухомість на мені. І збережених коштів ми можемо вказати 2К.
-
Ну, будемо рахувати, що це все так совпало))))
-
А підкажіть ще будь ласка, якщо я як НЕ головний аплікант не працюю а навчаюсь в коледжі (курси англійської від welark) чи можу я вказати себе як студент. Ну просте це ж краще ніж безробітня?)