Імміграція до Манітоби
-
Тобто можна загалі не вказувати ? А якщо вказувати то як?
-
Щодо питання лізингу на авто. З вашої відповіді я зрозуміла що він не несе фінансового навантаження. Чи значить це що я можу не вказувати наявність лізінгіу на авто?
-
Друзі, у когось було таке, що пеймент на федералку не проходив? В банку кажуть, все ок. Дві карти спробувала. Глітч? Є якісь інші способи?
-
Якщо подаюся на ПР і після цього залишається 5 міс ворк перміту, то можна його продовжити?
-
Можна www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/work-canada/extend-permit/bridging-open-work-permit.html
-
В мене була аналогічна ситуація. Укрсиббанк не проходив, Райффайзен пройшов
-
Скажіть будьласка який зараз термін розгляду заявки після присвоєння номеру аплікації? Дуже цікаво ,може хтось нещодавно отримував?
-
Дякую
-
Так. Нема карт іншого банку, тільки українські, а там підтвердження навіть не знаю, як зробити, бо не користуюсь
-
Ви пробували картами одного банку? Спробуйте різними
-
просто вписуєте ті гроші які у вас є наявні (сума яка не витрачається і не планується витрачатися) а у кредити пишете вартість кредиту і все нічого страшного в кредиті немає я вважаю що це так свого роду привʼязка до провінції, та і кредит платиться частинами і вчасно, проблем не має бути