Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня! В мене подовжений паспорт до 2027 року. Зараз чекаю на новий. Коли його отримаю, то потрібно заново подаватися на візу та wp, щоб використовувати його для отримання pr? Чи можна додавати два паспорти з поясненням, що віза та wp видані на старий(але діючий паспорт)?
-
Доброго дня. 1.На Федеральний рівень треба засвідчувати усі документи у нотаріуса чи достатньо звичайних перекладів як на МРNP? 2. Якщо нема шкільного атестату - чи можна на федеральному рівні написати пояснення та послатися на диплом бакалавра де вказано, що для прийому до ВУЗу наданий шкільний атестат? Дякую.
-
Якщо ви не в Німеччині візьміть бігти без пересадки в Німеччині
-
Есть Тема Удаленная Деятельность 200 + Зеленых в День До 2 часов в день Занятость Кому Интересно - пишите + в ЛС
-
Доброго дня, хто підкаже коли буде наступна вибірка на номінацію чи коли була остання?
-
Дякую
-
ви порушуєте правила групи.
-
Програма CUAET закінчила свою дію. Якщо у Вас є інші підстави то Ви можете подавати по ним
-
Доброго дня! Така ситуація, я був у міграційного юриста і його стурбувало що у моєму ворк перміті вказано місце працевлаштування: Онтаріо. Я не впевнений чому так. Можливо тому що спершу перелетів в Торонто, а звідти вже в Вінніпег. АЛЕ, в усіх моїх друзів вказано UNKNOWN в цьому полі. Поділіться будь ласка, кому не складно, що у вас стоїть у ворк перміті в цьому полі. Можливо у кого так само стоїть Онтаріо чи інша провінція, чи були у вас проблеми при подачі на номінацію? Чи питав щось офіцер з цього приводу?
-
Ми прилетіли до Ванкувера там отримали перміт написано Unknown, потім в Вінніпег прилетіли
-
Ви самі це обрали цю провінцію в аплікації на CUAET. Взагалі, якщо виходити з законів то Ви маєте право працювати тільки в Онтаріо