Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня! Така ситуація, я був у міграційного юриста і його стурбувало що у моєму ворк перміті вказано місце працевлаштування: Онтаріо. Я не впевнений чому так. Можливо тому що спершу перелетів в Торонто, а звідти вже в Вінніпег. АЛЕ, в усіх моїх друзів вказано UNKNOWN в цьому полі. Поділіться будь ласка, кому не складно, що у вас стоїть у ворк перміті в цьому полі. Можливо у кого так само стоїть Онтаріо чи інша провінція, чи були у вас проблеми при подачі на номінацію? Чи питав щось офіцер з цього приводу?
-
Ми прилетіли до Ванкувера там отримали перміт написано Unknown, потім в Вінніпег прилетіли
-
Ви самі це обрали цю провінцію в аплікації на CUAET. Взагалі, якщо виходити з законів то Ви маєте право працювати тільки в Онтаріо
-
Я маю у себе в дозволі Манітобу і не маю таких проблем.
-
Звучить моторошно, але офіцер коли видала перміт сказала, що можу працювати де завгодно в Канаді. Зараз найбільша тривога, щоб не подумали що я там хочу жити, та не відмовили у номінації. А так ви праві, зараз розумію, що вказав в аплікації Торонто, бо перше що до розуму припало🤦
-
Підкажіть, будь ласка, як називається другий етап, коли вже після EOI, отримуєш дозвіл подати документ? І ще питання, якщо EOI відправлений та отриманий дозвіл на заповнення анкети, то вже неможливо в EOI виправити помилку? Для виправлення треба чекати 2 місяці, чи можливо знову заповнити, зробивши аккаунт на іншу пошту?
-
Добридень. Підкажіть будь ласка. Заповнюю форму 5257 на сина на підставі стаді перміту, він школяр. Наприкінці цієї форми є EMPLOYMENT, потрібно вказати, де працював останні 10 років. Що мені тут написати? Підкажіть будь ласка 🙏🙏🙏 Заздалегідь велике спасибі.
-
Common low продовження історії 🤦♀️ Сьогодні була у цьому бюро статистики де можна отримати сертифікат common low. Відповідь: декларації що ви зробили у immigration centre достатньо але деякі органи можуть запросити і сертифікат! А які саме органи вони не знають…
-
1. Достатньо звичайних перекладів як на номінацію. 2. Можна.
-
Дякую!
-
Добрий вечір! А підкажіть будь ласка де у Вінніпезі замінити work permit, щоб був із ремаркою CUAET?