Імміграція до Манітоби
-
Підкажіть, будь ласка, як називається другий етап, коли вже після EOI, отримуєш дозвіл подати документ? І ще питання, якщо EOI відправлений та отриманий дозвіл на заповнення анкети, то вже неможливо в EOI виправити помилку? Для виправлення треба чекати 2 місяці, чи можливо знову заповнити, зробивши аккаунт на іншу пошту?
-
Добридень. Підкажіть будь ласка. Заповнюю форму 5257 на сина на підставі стаді перміту, він школяр. Наприкінці цієї форми є EMPLOYMENT, потрібно вказати, де працював останні 10 років. Що мені тут написати? Підкажіть будь ласка 🙏🙏🙏 Заздалегідь велике спасибі.
-
Common low продовження історії 🤦♀️ Сьогодні була у цьому бюро статистики де можна отримати сертифікат common low. Відповідь: декларації що ви зробили у immigration centre достатньо але деякі органи можуть запросити і сертифікат! А які саме органи вони не знають…
-
1. Достатньо звичайних перекладів як на номінацію. 2. Можна.
-
Дякую!
-
Добрий вечір! А підкажіть будь ласка де у Вінніпезі замінити work permit, щоб був із ремаркою CUAET?
-
Вітаємо, Sasha! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Доброго вечора. Питання не стандартне але зі мною трапилось: При заповненні заявкі SWM interest по дитячому помилився написав замість ім‘я фамілію та замість фамілії ім‘я. Зараз заповнюю заявку на номінацію намагався виправити цю помилку програма не дає можливості. Чи це вважається за грубу помилку , або не страшно? Заздалегідь дякую!
-
Доброго вечора, може у кого є приклад перекладу ОК-5 та може поділитися? Буду дуже вдячний.
-
Доброго вечора. Підкажіть будь ласка як зробити повторний медичний огляд , бо коли спробувала подати заявку на нову візу питають medical check up за останні 12 місяців, а в нас вже більше ніж рік. Щоб продовжити permit також питають medical records , дякую 🙏
-
Добрий вечір, підкажіть будь ласка, під час реєстрації на EOI-SW у "Personal Information" потрібно вводити тільки членів сім'ї, чи себе також?