Імміграція до Манітоби
-
Є дві програми. Загальна для всіх через SWM, і також special immigration measure for Ukrainians, там є кваліфікаційні бали, обов'язково потрібно мати гроші та здану мову. Як зв'язок виступить у вашому випадку робота, 12 балів. Продивіться #відео, там все пояснюють
-
Доброго дня, маю проблему, може кто щось порадить: У доньки закінчився термін без статусу 90 днів, із за того що чекали на новий паспорт, а він виявилося з помилкою в даті народження, ми продовжили старий паспорт і не знаємо як краще зробити. Restoration status та новий стадперміт для неї неможливий? Що робити, ми з окупованого міста в Україні (Бердянськ).
-
Вітаємо, 123! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Доброго дня всім.Підскажіть будь ласка,я вже два рази була в Торонто,та зараз в Україні,но зараз я хочу взнати як можна поміняти провінцію і попробувати податися на PR,но не знаю з чого починати.Може хтось підкаже куди краще їхати,щоб мати шанси,або може в когось е імміграційний консультант.,який зможе всьо розповісти .Дякую
-
Якщо шукаете саме простіше то Їдте на Юкон там треба рік прожити і все. Можна не працювати...
-
У провінції Ньюфаундленд та Лабрадор ви можете почати процес імміграції, як тільки знайшли постійну роботу з контрактом не менш, ніж на рік. Тобто навіть не треба працювати півкроку, а відразу. Також як і в Манітобі, у Ньюфаундленді та Лабрадорі не треба здавати тест з мови для професій категорії TEER 0-3