Імміграція до Манітоби
-
Якщо шукаете саме простіше то Їдте на Юкон там треба рік прожити і все. Можна не працювати...
-
У провінції Ньюфаундленд та Лабрадор ви можете почати процес імміграції, як тільки знайшли постійну роботу з контрактом не менш, ніж на рік. Тобто навіть не треба працювати півкроку, а відразу. Також як і в Манітобі, у Ньюфаундленді та Лабрадорі не треба здавати тест з мови для професій категорії TEER 0-3
-
Ось про програму Манітоби. Коротко: найдіть будь-яку постійну роботу, відпрацюйте півроку - і можете подавати подаватись на номінацію провінції, якщо відповідаєте усім критеріям. Будь ласка, витратьте годину часу на це відео. youtube.com/live/Rileajpagp8?feature=share
-
Так я і працювала в Торонто бровистом ,а за фахом я менеджер організації міського господарства,англійською мовою я володію на 3 бали,і ще з дітьми і нерозумію як там отримати ПР,а вот їхати в іншу провінцію,то там нічого і нікого незнаю,тому хочу зрозуміти якраз пробувати отримати ПР
-
До речі, знаю одну сім'ю з України, які жили у Торонто років 5-7, потім Калгарі кілька років, а потім переїхали до Юкону. За їх словами, то найкраще місце на землі. Також перевезли і батьків з України туди. Конгрес Українців Канади буде мати вебінар із урядом Юкону десь на початку 2024 року. Будуть рекламувати Юкон українцям.
-
Якщо працювати то богато де можно отримати ПР
-
У 2021-2023 року Юкон має значний притік людей, які їдуть туди через дорожче життя в інших провінціях www.cbc.ca/news/canada/north/yukon-census-2022-population-growth-housing-crisis-1.6349010#:~:text=Booming%20economy%2C%20natural%20beauty%20attracting,bringing%20people%20to%20the%20Yukon.
-
Юкон - для тих, хто шалено любить природу. Найбільше місто Юкону і його ж столиця - Уайтгорс (Whitehorse) має населення приблизно 30 тис. Уся провінція має населення 44 тис. Робота в основному у державних структурах та публічний сектор, видобування природних ресурсів, сфера послуг тощо.
-
Доброго дня, друзі, підкажіть, будь ласка,перекладача з власного досвіду, який може перекласти документи з польської на англійську?