Імміграція до Манітоби
-
А як же я «дружні» коментарі почитаю якщо скористаюсь Гуглом?😄
-
Безмежно вдячна) гарного дня😊
-
Ok google з пошуком такого непогано справляється
-
www.youtube.com/live/7kr9e9CKXLI?si=lfb6a6hZYFlH0Ysk
-
Знайшов першу роботу за 6 годин, подав 6-8 аплікацій в вечері і вже з ранку отримав дзвінок від майбутнього працедавця , та в додаток два мейли на протязі двох тижнів по тим аплікаціям 30-40 % зворотного звяʼязку було в лютому 2023. Шукав на часткову зайнятість понад три місяці і було глухо, а дві неділі назад вирішив пошукати в нічні зміни роботу додатково і отримав 2 відповіді з 10 оголошень та знайшов роботу приблизно за тиждень (додаткову). Все працює, треба лише зробити правильне резюме і вписати туди правильну інформацію і не треба буде ходити розносити свої резюме власноруч. Доречі коли я зробив резюме як радять в манітоба старт , то діла не було . Моя дружина була в манітоба старт і отримала зразок , після чого я вирішив протестити і порівняти, вийшло що той зразок який я зробив з відео в ютубі був ефективнішим . Висновок: треба експериментувати з CV і коли ви знайдете свій формат то все піде як по маслу з пошуками робот .
-
Суто інформаційна ініціатива з моєї сторони.
-
Я особисто робив через посередників із України. Мені потрібно було для отримання спеціального рівня доступу на роботі і вимагали довідку з поліції з країн, де я проживав. Посередники роблять цифровий витяг із сайту МВС України і роблять переклад. Коштувало мені, здається, 2000 грн.
-
Плюс як правильно писати назви англ/укр чи без рисочки, чи то взагалі має значення
-
Складного немає, але наприклад повні назви навчальних закладів не влазять, а тільки по першим літерам виглядає дивно
-
Привіт! А чи немає тут відео як правильно заповнювати заяву на федеральному рівні?виникає багато питань. Особливо щодо вказування анг/укр версії назв
-
Пишу у ПП