Імміграція до Манітоби
-
Ok google з пошуком такого непогано справляється
-
www.youtube.com/live/7kr9e9CKXLI?si=lfb6a6hZYFlH0Ysk
-
Знайшов першу роботу за 6 годин, подав 6-8 аплікацій в вечері і вже з ранку отримав дзвінок від майбутнього працедавця , та в додаток два мейли на протязі двох тижнів по тим аплікаціям 30-40 % зворотного звяʼязку було в лютому 2023. Шукав на часткову зайнятість понад три місяці і було глухо, а дві неділі назад вирішив пошукати в нічні зміни роботу додатково і отримав 2 відповіді з 10 оголошень та знайшов роботу приблизно за тиждень (додаткову). Все працює, треба лише зробити правильне резюме і вписати туди правильну інформацію і не треба буде ходити розносити свої резюме власноруч. Доречі коли я зробив резюме як радять в манітоба старт , то діла не було . Моя дружина була в манітоба старт і отримала зразок , після чого я вирішив протестити і порівняти, вийшло що той зразок який я зробив з відео в ютубі був ефективнішим . Висновок: треба експериментувати з CV і коли ви знайдете свій формат то все піде як по маслу з пошуками робот .
-
Суто інформаційна ініціатива з моєї сторони.
-
Я особисто робив через посередників із України. Мені потрібно було для отримання спеціального рівня доступу на роботі і вимагали довідку з поліції з країн, де я проживав. Посередники роблять цифровий витяг із сайту МВС України і роблять переклад. Коштувало мені, здається, 2000 грн.
-
Плюс як правильно писати назви англ/укр чи без рисочки, чи то взагалі має значення
-
Складного немає, але наприклад повні назви навчальних закладів не влазять, а тільки по першим літерам виглядає дивно
-
Привіт! А чи немає тут відео як правильно заповнювати заяву на федеральному рівні?виникає багато питань. Особливо щодо вказування анг/укр версії назв
-
Пишу у ПП
-
Вітаю панове, продублюю ще раз . Питання не стандартне але зі мною трапилось: При заповненні заявкі SWM interest по дитячому помилився написав замість ім‘я фамілію та замість фамілії ім‘я. Зараз заповнюю заявку на номінацію намагався виправити цю помилку програма не дає можливості. Чи це вважається за грубу помилку , або не страшно? Заздалегідь дякую!
-
Дякую Велике за відповідь. Шукав по чату але не знайшов відповіді нажаль. Якщо зможете пояснити як бути в тій ситуації буду вдячний!!!