Імміграція до Манітоби
-
Скажіть будь ласка, від якого терміну враховується «жив»? Пів року/рік ? Чи навіть декілька місяців ?
-
Для подачі на ПР через провінційну програму потрібно подавати довідки з поліції з країн, де ви жили з 18 років, а не за останні 10 років. Про це чітко пише в IMM 5690 E Document Checklist, а саме цей чекліст використовується для подачі на ПР через провінційні програми.
-
То як ви анкету заповнили і писали провінцію в яку летите а UNKNOWN у тих хто поставив галочку не знаю куди, це ні на що не впливає
-
Немає більше ніяких етапів. Подача аплікації на ПР - це, так званий, "федеральний етап". Подали аплікацію на ПР - і чекаєте рішення. Ну може ще треба буде здати біометрію чи медогляд чи у вас попросять уточнити якийсь документ чи підтвердити документально якийсь факт чи період з вашого життя, але то не етапи, - це все частина аплікації на ПР,
-
Ох, вже зрозумів, дякую. Саме прикре що заповнював анкету з імміграційним консультантом, і вони навіть не сказали що можно поставити галочку і нічого не вказувати. Бо я казав що не знаю ще куди поїду. Тепер розумію що краще самому робити. Від тих консультантів часом більше проблем виникає, які не хочуть вникати у ситуацію.
-
У поліцейському відділі у тому місці та районі, де ви знаходились у Китаю . Є баригі онлайн , які це роблять за вас за шалені гроші , пошукайте онлайн . А так , або їхати назад , або просити знайомих по місту . Поки ще не чув щоб консульство цим займалось , туди можна подзвонити и запитати . 加油
-
Їхати назад? 🙄
-
Дякую ))