Імміграція до Манітоби
-
Вітаємо, Ania! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Це швидко) вітаю 🔥
-
Теж отримали цей лист на наступний день після AOR )
-
-
Для подачі на пр орігінали свідоцтв обов'язково чи можна копії?
-
Коли ви подавалися? Я свій чекаю з липня
-
Всім доброго вечора, хочу заповнювати заявку , але невпевнена що підійде чоловіка лист тобто чи зможе підтвердити рік стажу. Він почав працювати 17 жовтня того року і цього року 17 жовтня таким же числом йому видали лист. Чи підійти так? Чи потрібно змінювати?
-
В цій групі шеріли контакт посередника, який робить довідки про несудимість з Китаю. Дорого, але працює :)
-
А як його знайти
-
Дякую 😊🙏
-
www.zhaozhao.co/
-
Доброго вечора, громадо. Таке питаннячко, якщо ще за часів програми КУАЕТ подались на візу, отримали запрошення на здачу відбитків але за особистих причин не змогли того зробити. Чи є зараз можливість здати їх та отримати візу ? Буду дуже вдячний за будь яку інформацію.