Імміграція до Манітоби
-
1 рік
-
В Вас немає жодного диплому?
-
Це 0.
-
Привіт всім! Підскажіть, що робити в такій ситуації? Нажаль був загублений мій паспорт, нещодавно подалася на новий. Скани загубленого паспорту є. Чоловік вже рік відпрацював фул тайм,хоче податись на номінацію як основний аплікант. Чи треба чекати поки я не отримую новий паспорт? Чи можна вже зараз подаватись, прикріпити скани загубленого паспорту і пояснити що чекаю на новий?
-
В мене також 2 спеціальності було зазначено: baker та cook. Я вказала нок baker і номінацію отримала
-
@western9 лише не бийте🙈😅 Чи я все правильно розумію🤔 У лікаря повна освіта - спеціаліст, а так як згідно закону України спеціалст=магістр, то у формі ІММ008 про найвищу степінь освіти можна вказати магістра і потім просто прикласти LOE де дати на це зноску з витягом із ЗУ? Я брату допомагаю заповнювати форму на PR😅
-
Так, вкажіть магістра і додайте лист пояснення.
-
Скажіть,будь ласка,якщо відпрацювали 8 місяців,потім взимку немає праці 3 місяці і нас з роботи відправляють на ЕІ,потім щоб подаватись по SWM треба знову відпрацювати 6 місяців?попередній стаж ніяк не рахується?