Імміграція до Манітоби
-
-
Хочу піти за напрямом swo. Набираю 60 балів. Роблю 6+ місяців для зв'язку з провінцією. Кошти на рахунку. Зараз треба звільнитися з роботи і шукати нову, щоб попасти саме на swo. Намагаюся знайти відповідь чи є обмеження по часу на пошук нової роботи. Як наприклад в swm - потрібно працювати безперервно, а якщо звільнили, то дається максимум 2 місяці на пошук нової. Чи є в swo теж обмеження по терміну для пошуку? Чи можна шукати довше двох місяців? Наприклад я звільнюсь в листопаді, а роботу не знайду за 2 місяці(бо не сезон хайрінгу), а знайду вже навесні.
-
Немаж обмеження. Якщо ви виконуєте умови для спецвибірки, то подавайтеся. У плані потім дуже чітко розпишіть, як ви будете нову роботу шукати і що ви плануєте робити. Як знайдете нову роботу, то потім також повідомите по факту, що вже працюєте. Пам'ятайте, що провінційна програма Манітоби передбачає економічний успіх номінанта, а не безробіття
-
Я планувала подаватися як вже знайду нову роботу. Але хвилювало питання цього gap на пошук нової роботи
-
Він вже мав громадянство Канади?