Імміграція до Манітоби
-
добрий день) є декілька питань щодо swo - можу написати тут чи в особиті тому, хто знає про цю программу або йшов по ній? Дякую за допомогу
-
1. для swo потрібен офіційний досвід роботи з України - мається на увазі будь-який досвід, будь-яка професія яка не звязана з нинішньою працєю? (зараз чоловік трак-драйвер вже 3 місяці, останній офіційний досвід роботи в Україні був юридичний, 8 років, є довідка) 2. чи потрібно йому як трак драйверу здавати англійську мову, або ж достатньо листа від роботодавця що його англійської достатньо для роботи? по кейсу - планується що він відпрацює півроку фултайм на посаді, є дві вищі освіти та довідка про досвід роботи з України, 12+к на рахунку, та плани на роботу в Манітобі
-
Доброго дня! Чи є офіційна вимога мати 10 тис. долларів на рахунку чи в готівці, якщо я подаюсь через SWM ? Чи буде проблемою, якщо я вказав 4 тисячі?
-
Треба здавати celpip general?
-
Неправда. Я подалася на номінацію взимку. Зараз на федеральному. Ніхто не лузер. В кожного свій тернистий шлях до ПР 😅
-
Хто получив цього місяця номінацію або Піар, розкажіть свою історію, підтримайте людей своєю пригодою 😃 В мене таке враження, що хто подавався в першому кварталі року вже всі получили піар, ті хто пізніше лузери і чекають ще свої провінційні номінації … якась фігня 😂
-
Доброго дня! Дуже потрібна ваша порада. Якщо мені 21, освіта тільки бакалавра, години відпрацьовані і мовний тест зданий є, - яка програма найбільш підходить? Дякую заздалегідь