Імміграція до Манітоби
-
Тобто якщо я набираю необхідні бали 60 балів, то вже потім мені видадуть номінацію автоматично?
-
Тобто я можу звільнитись на момент подачі заявки по сво, вказати що контракту немає (взагалі роботи немає) а потім вже після подачі почати шукати нову роботу?
-
Можна попросити Вас контакт знайомої в приватне повідомлення🙏🙏🙏
-
А там як проходить оцінка? Теж є рейтинг?
-
Добрий вечір, підкажіть, хто заповню форму 5710, у розділі де потрібно вказувати данні про роботу за останні десять років є місце тільки під три роботи, а якщо їх більше, то як додати ще строки? Пише, що не можно редагувати цей документ, куди тоді інші місця роботи вказувати? Дякую.
-
А знайома потім знайшла роботу з контрактом тимчасовим чи long-term employment?
-
Це правильно було вказати еоі, що ми з чоловіком жили/ відвідували іншу провінцію, бо коли ми прилетіли в Канаду ( в Торонто) ми оселилися в батьків знайомого- знайомого, він нас поселив в один зі своїх будинків в обмін, що ми допоможемо зробити там ремонт косметичний. Ми залишалися там на 2 місяці, оформили там банківські картки, СІН і т п , але ніде не працювали. Потім полетіли до Вінніпегу і тут вже знайшли роботу і так далі. так як це було аж 2 місяці, то вирішили вказати це в еоі, бали за це не зняли нам допомогти в ремонті за проживання в будинку ми не рахуємо як роботу в іншій провінції, тому вписали, що не працювали ніде але чи не буде це взагалі якоюсь проблемою?