Імміграція до Манітоби
-
що таке контракт? Він був офіційно фултам? Є всі відрахування для податків?
-
А яка саме тема відео? Бо скинуто вже багато відео на різні теми)
-
Дивіться відео вище
-
Ну в мене така сама ситуація, що це означає? Я теж лікар, але працюю не по професії звичайно тут, буде розбіжність в візі і заявці на ПР 100%
-
В мене в дипломі вказано магістр
-
Вітаємо, Михайло Скубік! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Пане Dmitro, дякую Вам за такий подарунок! Ви створили всі відеоінструкції від першого до завершального етапу.
-
Щиро дякуємо!
-
Дякую. Відео про заповнення аплікації на провінційному створене не мною, а іншим волонтером
-
Доброго ранку. Маю досвід роботи в Україні менше одного року, але я працював в Березня 2022 по березень 2023, я правильно розумію що треба вказувати досвід менше року?
-
Так, якщо менше навіть на 1 день, то вказуєте менше року.
-
Доброго ранку. Вибачте що пишу. Маю питання про досвід роботи в Україні. Напевно питань багато було у вас. Скажіть а коли Канада звертається до роботодавця в Україні про досвід роботи то яку інформацію вони запитують?
-
Дуже вдячний!
-
Час початку, закінчення, посада, оклад, чи фул тайм...
-
у вас в референсі від роботодавця буде вся ця інформація....час початку роботи -день, міся, рік....і.т.д.
-
Час початку в плані дати чи місяця?
-
Питають про вашу роботу, посаду, набір обов'язків, тривалість, тип працевлаштування тощо
-
супер, щиро вдячний
-
Эмм...на скільки я знаю лікарі не мають ступеню бакалавра чи магістра..дивно) я не знаю,може від вузу залежить)
-
Дякую!
22 Jan 2023, 05:40
95425/227300
12 minutes ago