Імміграція до Манітоби
-
дякую за працю.Все просто наче . Підскажіть, треба анулювати провінційну програму, щоб подаватись на цю? і скільки діє довідка з України про несудимість? наче 6 місяців?
-
Доброго дня , поділіться будь ласка досвідом хто і де брав довідку про common law ?? Буду вдячна за будь яку інформацію
-
дякую ☺
-
Скільки часу дійсна довідка про несудимість з Польщі, якщо ти вже В Канаді? Дякую
-
Доброго дня! Хочу вказати нерухомість в Україні, як фонди сім'ї. Чи достатньо тільки цього, чи треба показувати і додатково якісь кошти на рахунку. Чи підходить такий спосіб і для SWM, і для SWO? Можливо хтось вже отримав чи заповнив номінацію таким чином? І чи вважається експертною оцінкою Довідка про оціночну вартість об'єкта нерухомості з офіційного державного порталу України. Дякую заздалегідь
-
Тобто я повинна все одно показати 10 тис + на сім'ю на рахунках?
-
SWM, бо маю контракт на роботу без сроку
-
Доброго дня. Сьогодні отримав емайл, в якому вказано що треба створити лінк та під‘єднати до аплікації на федельному рівні. То і є AOR? Вони можуть тепер присилати запити на якісь документи? Бо досі запитів нема, лінк під‘єднав сьогодні
-
-
То наступне повідомлення. Коли офіцер з IRCC перегляне вашу аплікацію, що ви перенесли з PR порталу на IRCC портал
-
Ок дякую
-
Коли перегляне, тоді ви отримаєте лист з заголовком "Immigration, Refugees and Citizenship Canada: Information about <Номер вашої аплікації>" Та текстом "This confirms that your application for permanent residence in Canada has been received by Immigration, Refugees and Citizenship Canada (IRCC) on ..." Це і буде ваш AOR
-
То він ще не переглядав?) цікаво скільки це візьме часу