Імміграція до Манітоби
-
Коли я планувала подаватись на імміграцію ще ж України
-
Тому що роботодавець може вказати ваші основні облзвяки , яку роль ви виконували, і в Канаді просто люблять референси В дії є вся інформація про доходи і сплачені податки.
-
Куди приносити?
-
Мені сказали приносити трудову ще тоді коли не було війни і я цікавилась еміграцією в Канаду
-
Замовили довідку про несудимість для чоловіка з України, він іноземець, робимо через посольство. Я головний аплікант, у мене всі довідки є
-
Яку довідку ви маєте на увазі?
-
Підкажіть, чи подавався хтось на ПР не з неповним пакетом документів? Колеги сказали що можна не чекати довідку якусь, а подати заявку і копію чеку про проплату за запит цієї довідки і додати коли вона буде готова. Чи дійсно це реально буде? Чи це мінус для мене буде?
-
І підтверджують досвід на основі цього перекладу як єдиного документу?
-
Можна перекласти трудову. Я працюю в імміграційного консультанта, наші клієнти часто так роблять.
-
У вас її прийняли як документ? Просто якщо вона підходить, незрозуміло, навіщо сотні людей морочаться з референсами, турбуючи роботодавців, та довідками про доходи, якщо можна просто перекласти трудову
-
Не має, бо хто таке ще бачив? Це ж унікальний документ. Але на практиці - підходить також
-
Ви можете пошукати по чату, тут проблема як довести досвід неодноразово обговорювалась. Довідки про доходи плюс пояснювальні листи, якщо роботодавця вже не існує, але не трудова книжка
-
Є форма в Дії , там є що ти працювала і за тебе сплачували податки. Але ж там нема назви посади та обов’язків
-
Але в довідці про доходи немає назви посади‘
-
Ніде в переліку документів, якими можна підтвердити стаж, її немає
-
Тоді довідки про доходи, але не трудова книжка. Нехай мене виправлять, якщо я помиляюсь, але трудова книжка взагалі не документ для підтвердження стажу
-
Трудова книжка - тільки в Україні, але її переклад також підходить для підтвердження досвіду роботи
-
Не всі роботодавці в яких люди працювали досі існують…
-
Трудова книжка не є документом ніде, крім України, її не потрібно ні перекладати, ні взагалі десь показувати, тільки листи від роботодавця
-
Шановний WES, уточніть, будь ласка, коли саме можна міняти роботу: Application to EOI EOI Application to Nomination Nomination ==== Application to Federal AOR PR Виходить, що тільки після отримання номінації, правильно? Виглядає логічно, що з моменту апплікації до отримання номінації в тебе нічого ключового не повинно змінюватись. Правильно?
22 Jan 2023, 05:40
95739/229593
21 minutes ago