Імміграція до Манітоби
-
Ви можете пошукати по чату, тут проблема як довести досвід неодноразово обговорювалась. Довідки про доходи плюс пояснювальні листи, якщо роботодавця вже не існує, але не трудова книжка
-
Є форма в Дії , там є що ти працювала і за тебе сплачували податки. Але ж там нема назви посади та обов’язків
-
Але в довідці про доходи немає назви посади‘
-
Ніде в переліку документів, якими можна підтвердити стаж, її немає
-
Тоді довідки про доходи, але не трудова книжка. Нехай мене виправлять, якщо я помиляюсь, але трудова книжка взагалі не документ для підтвердження стажу
-
Трудова книжка - тільки в Україні, але її переклад також підходить для підтвердження досвіду роботи
-
Не всі роботодавці в яких люди працювали досі існують…
-
Трудова книжка не є документом ніде, крім України, її не потрібно ні перекладати, ні взагалі десь показувати, тільки листи від роботодавця
-
Шановний WES, уточніть, будь ласка, коли саме можна міняти роботу: Application to EOI EOI Application to Nomination Nomination ==== Application to Federal AOR PR Виходить, що тільки після отримання номінації, правильно? Виглядає логічно, що з моменту апплікації до отримання номінації в тебе нічого ключового не повинно змінюватись. Правильно?
-
Так. Перекладіть в Україні, якщо там є у вас хтось. Буде дешевше. Я отримала свої в електронному вигляді і перекладала тут
-
Дякую вам
-
Довідка з України? А тут перекладати потрібно?
-
Констактуєте з вашим роботодавцем та робите запрос на довідку
-
Добрий день !) Підкажіть будь ласка як завіряти попередній досвід роботи з України, є трудова книжка
-
Так, я це маю і на увазі. Не треба завчасно десь здавати.
-
Її можуть запросити здати біометрію в аеропорту. Звичайно так робиться. Моєму сину було 17 років, як ми заїзджали, і біометрію він здав у Торонто за 5 хвилин
-
Будуть. Не хвилюйтеся. Вони виплачують кожних кілька тижнів
-
Сиджу вже проїдаю їх в тім хортонс😂
-
Дивіться в закріплених повідомленнях
-
Я описував процес зміни роботи після номінації. Пошукайте мої повідомлення. Також є інфо в закріплених.
22 Jan 2023, 05:40
95750/230720
41 minutes ago