Імміграція до Манітоби
-
Доброго вечора! Хто знає, підкажіть, будь ласка, за програмою SWM запитують попередній досвід роботи, який потрібно підтвердити. Які саме документи потрібні щоб підтвердити минулий досвід роботи? Лист від працедавця в Україні на офіційному бланці з печаткою? Чи якась виписка з трудової? Дуже всім вдячна за відповіді
-
Продублюю тут відповідь :) - Вибираєте Returning Worker для себе та чоловіка Або Returning Student для дітей - Кошти, що маєте заощадженні на банківському рахунку - Організація чи особа, яку будете відвідувати: Якщо маєте вже роботу, то пишіть назву місця роботи та адресу. Якщо не маєте, то люди писали В бланку дружини - Імя та прізвище чоловіка та адресу орендованої квартири, в бланку чоловіка - дані дружини. В бланках дітей чоловіка чи дружину (я писав того, хто головний аплікант) В результаті в мене вийшло десь так Діти та дружина їдуть до мене і адреса орендної квартири Я - їду на роботу, назва компанії і адреса
-
Дякую
-
Я навіть помилився. Там весь комплект коштує $40. Спочатку зареєструйтесь. www.celpip.ca/prepare-for-celpip/study-materials/study-materials-celpip-g/ Шукайте на сторінці CELPIP Accelerate (Online) Bundle $40 CAD
-
Доброго дня чи можна попросити посилання на ці курси
-
так, дякую за виправлення, я знаю що це тільки номінація, але це крок до ПР у подальшому. Я і не збираюсь нічого приховувати та мудрити, не для цього я в Канаду їхала, щоб закони порушувати та якісь обходи шукати. Але хочу заздалегідь бути готова для різних сценаріїв.
-
краще нічого не приховувати. Але я готуюся до різних сценаріїв, і якщо мені доведеться відпрацювати 6 місяців тільки для подачі на PR, та шукати іншу роботу до душі, і якщо я знайду работу мрії та буду продовжувати на неї працювати. Але для першого варианту треба щоб гроші вже 6 місяців були на рахунку, тому таке і питаю.
-
То буде напевно зараз ще той квест…
-
Тобто такі переводити їх на відкритий канадський рахунок