Імміграція до Манітоби
-
Привіт,намагаюсь оплатити федеральний етап ,обрала відповідний тип суми і коли доходжу до етапу оплатити ,просить залогінитись,ввожу логін і пароль такий самий як і при створенні кабінету на реєстрацію,помилканаступна
-
Чи це потрібно для оплати створювати новий аккаунт саме для оплати?Допоможіть будь ласка,фінальна пряма.дякую
-
629
-
Добрий вечір:) Чи правда що в останньому відборі для SWM пройшли навіть ті, хто мав 614 балів?
-
Дякую :) Може знаєте, чи є сенс подаватись маючи 615 балів ?
-
В мене така штука була. Я ввела пароль до акаунта, де подавалася на візу. Пройшло) Система напевно памʼятає ваш попередній аккаунт
-
Добрий вечір. На федеральному етапі потрібні копії дипломів та справка з банку про гроші?
-
А я новий робила :)
-
А як довго я можу мати активний EOI профіль? Чи він без строку дії?
-
Завжди ж сенс мати активний ЕОІ профіль, якщо виконані критерії. Ви ніколи не знаєте який буде мінімальний бал та які професії попадуть у occupation-specific
-
Добрий вечір Підкажіть будь ласка що робити. Вже рік чекаємо на візу cuaet Є якісь поради щодо цього ? Окрім кризисної форми Дякую
-
Дякую вам дуже,годину мучалась,проплатила нарешті,теж створила новий.
-
Дякую :)
-
Профіль дійсний рік. Ви можете міняти там бали.
-
Вітаю, хочу записатися на CELPIP, розкажіть будь ласка хто вже проходив, як діло відбувається, і як ви до нього готувалися, дякую.
-
Якщо подалися на пр, а закінчиться паспорт, то що робити? Робити новий і інформувати їх чи як?
-
youtu.be/3j9v6DTKuBs?feature=shared
-
Ви не повинні допускати, щоб ваш паспорт був прострочений. Встигнуть зробити новий. Інакше ви порушите імміграційний закон.
-
Привіт! Хто знає ,який документ потрібен з банку для подачі на номінацію?
-
Так, до кінця паспорту ще рік. Але хочемо вже робити новий(по законі тієї країни можна податись на новий за рік). Тому питаю як це робиться
22 Jan 2023, 05:40
95819/229541
5 minutes ago