Імміграція до Манітоби
-
краще нічого не приховувати. Але я готуюся до різних сценаріїв, і якщо мені доведеться відпрацювати 6 місяців тільки для подачі на PR, та шукати іншу роботу до душі, і якщо я знайду работу мрії та буду продовжувати на неї працювати. Але для першого варианту треба щоб гроші вже 6 місяців були на рахунку, тому таке і питаю.
-
То буде напевно зараз ще той квест…
-
Тобто такі переводити їх на відкритий канадський рахунок
-
$280 + податки = $294
-
1) минулий досвід у Манітобі. Має бути фултайм робота. Ви можете спробувати йти через окрему вибірку, якщо відпрацюєте 6+ місяців, але система вас може оприділить для SWM. Я писав приклади, пошукайте по чату 2) на момент подачі ЕОІ 3) так, гроші повинні бути на рахунках не менше 6 місяців
-
Тест коштує 280$, чи є якісь знижки для українців?
-
Чув дешевше використовувати українські тарифи у роумінгу, чи є добрі пропозиції
-
Добий вечір, які актуальні є не дорогі тарифи для інтернету
-
Доброго дня. Планую за SWO, але не маю жодного зв'язку з провінцією( місяць тому приїхав до Канади) Є питання - 1) SWO Factor 5: Adaptability - дають 12 балів (PREVIOUS work experience in Manitoba (at least six months)) Це МИНУЛИЙ досвід, до створення програми CUAET? Тобто, якщо відпрацювати 6 місяців за програмою CUAET ЗАРАЗ, то ці 12 балів не зараховуються? Чи як? 2) SWO Factor 3: Work Experience - 8 балів за один рік роботи по CUAET - це ЗАРАЗ, чи до початку війни? Бо якась суперечність: за півроку 12 балів, за один рік – 8 балів. 3) Гроші+ SWO : також мають бути на рахунку згідно з цим посиланням? immigratemanitoba.com/immigrate-to-manitoba/policies/settlement-funds/