Імміграція до Манітоби
-
Дякую 😊
-
Можна спробувати відсилати аплікацію, а потім додати довідку спеціальну вебформу.
-
Не можу відповісти. Можливо ви до 2025 отримаєте ПР вже. Мені здається, що десь за півроку можна подавати на заміну
-
Хочеться цю махіну бюрократичну запустити на федеральний етап, але страшно що дадуть запит на цю довідку, а я її ще не отримав
-
Дякую
-
Підкажіть хто отримував Ecopr за останній час. Скільки чекали?
-
Вітаю. Подалася на зняття обмежень з ворк перміту, після того як все заповнила, підписала, натиснула надіслати, таке на екрані побачила "Your application has not yet been submitted. Your application will be submitted once your payment is processed. Make sure you have your payment information ready. If you don't have your payment information, save your application, and continue when you have it. You will have 2 hours to pay and submit your application. You will see a fee summary before paying your fees. Your account will sign you out after 20 minutes. If your session times out while you are paying your client's fees, your client's application will still be submitted. Sign back in to your account to see your client's acknowledgement of receipt letter. It may take a few hours for the letter to be sent to your account." У платежі було нуль. Я тепер не розумію, просто чекати і воно відправиться згодом, чи що треба зробити?
-
Нє тарапісь Лінда
-
Не розумію запитання. Сайт для програм immigratemanitoba.com
-
Це так писати на сайті?
-
Вчора моя мама отримала на пошті свідоцтво мого чоловіка. При заявці я вказала її номер телефону. Це дуже легко
-
Добрий вечір. На федеральному етапі потрібні копії дипломів та справка з банку про гроші, справка з роботи, Чи тільки згідно списку обов'язкових документів?
-
Так якщо я студент головний аплікант, чи можуть зі мною податися чоловік та донька. Дякую)
-
Доброго дня. Підкажіть як вірно вказати інфу щодо роботи. Я НЕ головний аплікант! Я є співвласником ТОВ, і директором. З травня 2022 року знаходжусь у відпустці за власним бажанням. Діяльність по ТОВ не ведеться. Питання: я маю вказати що працюю по теперішній час і надати пояснювальний лист що діяльність не ведеться і зп не отримується чи що не працюю з травня 2022? Дякую
-
Підкажіть будь ласка, як має виглядати довідка від роботодавця про те, що англійської вистачає для виконання службових обовʼязків, і також довідка, де вказаний мій NOC і кількість годин, тощо. Дякую, і вибачте, якщо вже десь було. 🫱🏼🫲🏽
-
І коли ми замовляли її то сплатили онлайн лише 1,5 грн., а вже коли мама отримувала то сплатила десь 75 грн
-
Ми заходили в дію через комп і там по підказках
-
Підкажіть, будь ласка, як саме ваш чоловік подавав заявку на видачу свідоцтва? Бо в знайомих проблема не в отримати свідоцтво, а в подати цю заявку.
-
Якщо я не помиляюсь то можна і Укр паспорт
-
Так в знайомих проблема виникла саме на цьому етапі - через Дію є можливість замовити тільки якщо є біометричний паспорт, в них його не має.
22 Jan 2023, 05:40
95905/233263
10 minutes ago